porta tancada

El coronavirus ha arribat a la Lliga ha comunicat als clubs de Primera i Segona Divisió que les dues properes jornades del campionat, dels cap de setmana 14 i 15 i 21 i 22 de març, es jugaran a porta tancada. D’aquesta manera, es vol evitar el contagi per coronavirus. Són les jornades 28 i 29 de Primera Divisió, i les 32 i 33 a Segona.

És una decisió del Ministeri de Sanitat del Govern espanyol que ha fet arribar als clubs. Aquesta mesura arriba després que s’hagi confirmat que el Barça-Nàpols de la Lliga de Campions del dimecres 18 de març es jugarà a porta tancada. La decisió que les dues pròximes jornades de Lliga siguin sense públic als estadis es farà oficial després del consell de ministres.

Els partits que afecten Barça i Espanyol

El Mallorca-Barça i el Barça-Leganés seran els dos partits que afectaran els blaugrana, mentre que l’Espanyol haurà de jugar contra l’Alabès a l’RCD Stadium sense públic. Els d’Abelardo també visitaran el camp del Getafe a porta tancada.

Jornada 28: Reial Madrid-Eibar, Leganés-Valladolid, València-Llevant, Mallorca-Barça, Celta – Vila-real, Espanyol-Alabès, Reial Societat-Osasuna, Athletic-Atlètic, Granada-Getafe.

Jornada 29: Osasuna-Atlètic, Valladolid-Celta, Madrid-València, Alabès-R. Societat, Eibar-Athletic, Vila-real – Mallorca, Betis-Granada, Getafe-Espanyol, Llevant-Sevilla, Barça-Leganés.