L’Espanyol ha guanyat per 0 a 2 a casa de l’AEM Lleida en el partit d’anada de la primera eliminatòria del play-off d’ascens. Les periquites han aconseguit l’avantatge que les fa tenir un peu i mig a la segona eliminatòria. Un partit en el qual les visitants han dominat el joc, pràcticament en tot moment, i han neutralitzat molt bé les de Rubén López.

Marcador intacte

La primera meitat ha acabat sense gols. Les blanc-i-blaves han creat més ocasions de gol els primers minuts de partit. Cal destacar un xut d’Ángeles i un de Lice Chamorro. Amb un domini superior, les lleidatanes han reaccionat al minut 25 amb un xut al pal d’Elisa Tomé, sense èxit. El marcador ha arribat al descans 0 a 0.

Dos gols en quatre minuts sentencien

A la segona meitat, les de Juan Ignacio Ibarra han demostrat la superioritat sobre la gespa. El primer gol ha arribat al minut 52, quan la capitana de l’Espanyol, Carolina Marín, ha estrenat el marcador amb un xut que ha enviat per l’escaire. Quatre minuts després, Ángeles, que s’ha quedat amb ganes a la primera part, ha fet el segon. Amb un resultat final de 0 a 2, les espanyolistes els falten 90 minuts, a casa, per jugar la final per l’ascens a Lliga F després de guanyar l’AEM Femení.