L’Espanyol ja pensa en la primera eliminatòria de play-off d’ascens a la lliga F. Han perdut el darrer partit de la temporada davant l’Atlètic de Madrid B, per 0 a 2, però el marcador final ha resultat del tot intranscendent i les blanc-i-blaves s’han classificat en primera posició per disputar el decisiu play-off d’ascens que començarà la propera setmana. El rival serà l’AEM de Lleida.

Un partit amb moltes absències en l’onze inicial

L‘Espanyol ha presentat molts canvis respecte l’onze titular que va disputar el partit contra el Barça B, que també va acabar amb derrota. Tot pensant en la primera eliminatòria del play-off d’ascens a la lliga F. El conjunt entrenat per Juan Ibarra ho ha intentat però no ha trobat porteria, sent la ocasió més destacada de la primera meitat una pilota que ha estavellat al travesser la capitana, Carol Marín. Just abans del descans, en el 44, ha arribat el primer gol visitant. La jugada ha començat amb una bona acció per banda dreta, que ha culminat Reyes Moreno a plaer. Amb el 0 a 1 s’ha arribat al descans. La segona part han estat uns minuts per oblidar, i una errada en defensa ha provocat el segon gol i definitiu de l’Atlètic de Madrid B. Andrea Fernández ha aprofitat la badada blanc-i-blava per superar la portera perica.

El play-off davant l’AEM Lleida, amb la tornada a casa

Després que la temporada regular de lliga hagi arribat a terme, s’iniciarà la fase de play-off d’ascens la setmana que ve. L’Espanyol, tercer classificat, s’enfrontarà amb l’AEM Lleida (6è classificat de la lliga). El partit d’anada es disputarà al camp del Lleida i el de tornada a la Ciutat Esportiva Dani Jarque l’altra setmana.

L’altre eliminatòria de play-off es decidirà entre els equips de l’Osasuna i l’Alhama, quart i cinquè classificat de la lliga respectivament. El partit d’anada al camp de l’Alhama i el de tornada al camp de l’Osasuna.

L’equip que puja directament a la lliga F serà el Deportivo, que aconsegueix aquest privilegi tot i quedar segon, ja que el líder i guanyador, el Barça B, no pot pujar a la mateixa categoria que el primer equip femení.