El CN Sant Andreu ha guanyat el seu primer títol, la Copa de la Reina, després de superar per 13 a 12 contra el Sabadell. Un dels clàssics del waterpolo ha enfrontat als rivals més forts de la lliga regular de la divisió d’honor femenina. La superioritat del Sabadell s’ha vist frenada per un final extraordinari del conjunt andreuenc. David Palma arribava els deures fets amb el títol de la Champions, però aquest diumenge, a la piscina de Can Llong, les noies de Javier Aznar, han aconseguit una victòria per a la història.

El CN Sant Andreu pressiona i el Sabadell goleja

L’inici de partit ha estat ensopit, amb un parcial d’1 a 1 els primers vuit minuts de partit. Martina Terré, com sempre, jugadora clau per a les andreuenques, ha mantingut l’equip alerta tota l’estona. El Sabadell ha dominat gairebé tota la primera meitat, que ha acabat 3 a 5 al descans.

Elena Ruiz, MVP, sentencia el partit

Les germanes Ruiz han reviscut l’equip amb un seguit de gols espectaculars. Amb aquestes ganes han aconseguit deixar el marcador amb un parcial de 4 a 5 (8 a 11) en arribar a l’últim quart. Vuit minuts espectaculars, trepidants, plens de nervis en els que les jugadores no han aconseguit aguantar l’emoció a la banqueta. Un partit digne de veure entre dos rivals directes que han donat el màxim d’elles a la piscina Olímpica del CN Sabadell. Les de Javier Aznar han aconseguit remuntar fins empatar 12 a 12. Amb només 30 segons de partit per davant, Elena Ruiz ha vist l’oportunitat i ha marcat el gol que ha permès que el Sant Andreu de Javier Aznar s’emporti la seva primera Copa de la Reina contra tot pronòstic.