Ismael Moyano CF Muntanyesa - Mollerussa
Font: @Montanyesa1927

El Muntanyesa ha guanyat en un partit transcendental per continuar somiant amb el miracle del play-off (3-2). El partit també ha tingut una càrrega emotiva pels comiats de dos pilars de l’equip, Raúl Paje i Ismael Moyano. L’entrenador s’havia passat tres anys a la banqueta de La Bombonera i va assolir l’ascens a Tercera RFEF. A més a més, el capità Moyano és tota una institució del futbol català que ha passat per equips com el Sant Andreu, entre d’altres, i ha decidit penjar les botes.

Un partit de domini local

Tota la emoció del partit s’ha concentrat a la segona part. Ja des de l’inici, Martí Alonso ha obert la llauna just a l’inici de la represa, que ha provocat l’allau de gols. Al minut cinc, Graells ha igualat el partit, però al minut 65, Linares ha tornat a avançar els de Nou Barris. Quan només quedaven 10 minuts per al final, Kevin Alarcón ha posat més distància amb el tercer, cosa que ha ajudat al fet que el gol del Mollerussa tres minuts després només hagi servit per posar una mica de tensió als minuts finals.

Fins al final amb possibilitats de play-off

Amb aquesta victòria, el Muntanyesa arribarà a l’última jornada amb possibilitats d’estar al play-off. Els de Raúl Paje hauran de guanyar al camp de l’Olot, líder de la categoria, però que ja no té res en joc. A més haurà d’esperar que el Tona perdi contra el Vilassar de Mar, tercer i tampoc amb res en joc, i que el Prat també perdi contra el Vilafranca, que ja ha baixat a la Lliga Elit.