El Sant Andreu ha guanyat l’últim partit de lliga regular contra l’Andratx en un partit de tràmit abans del play-off (0-3). Xavi Molist ha sortit amb un equip força suplent, però que ha controlat gran part del partit i que no ha tingut opcions que es descontrolés. Amb la victòria i els resultats del Lleida Esportiu i el Badalona Futur, els andreuencs queden quarts. Jugaran la primera ronda contra un tercer d’un altre grup de Segona RFEF amb la tornada lluny del Narcís Sala.

Josu calma els nervis dels andreuencs

El Sant Andreu ha sortit dubitatiu els primers minuts buscant el seu espai al terreny de joc. L’Andratx ho ha aprofitat per tenir les primeres ocasions que Nil Torreguitart ha aturat per esvair els fantasmes. Al minut 20, Josu ha tingut la primera dels andreuencs amb un toc de qualitat dins l’àrea petita que el porter visitant ha desviat a corner. L’extrem quadribarrat ha estat el millor del seu equip, ja que dos minuts després d’aquesta oportunitat, ha marcat un gol que l’àrbitre ha anul·lat per un fora de joc inexistent.

Josu no s’ha rendit i ha seguit buscant obrir el marcador. Al minut 36, ha tornat una paret dins l’àrea a Genís Blasco envoltat de defenses, però el lateral ha aconseguit treure’s un xut i obrir el marcador pels visitants. A partir del gol, el Sant Andreu s’ha fet amo i senyor de la primera meitat, controlant la pilota i el temps per anar amb avantatge al descans.

Tot arreglat, tot tranquil

Si el partit ja era de tràmit des de l’inici, la segona meitat ha estat totalment tranquil·la. El Sant Andreu ha donat la possessió als locals, però ha controlat els tímids atacs mallorquins per mantenir la porteria a zero. Els de Xavi Molist tampoc han tingut gaires ocasions, però en una de les poques que ha tingut la ha aprofitat. Juanan, que ha entrat al descans, ha recollit una pilota morta dins l’àrea per marcar el segon dels andreuencs i acabar de calmar els ànims.

A partir de la sentència quadribarrada el partit s’ha començat a trencar a l’esquena de les defenses. El que ha aprofitat Sergi Serrano per rebre una passada a l’espai de Toni Paredes per marcar el tercer i definitiu gol dels andreuencs. Mentre que a l’àrea pròpia, Nil ha seguit imbatible per mantenir la porteria a zero.