La Copa de la Reina de futbol d’aquesta temporada no es disputarà fins que comenci la campanya 2020-2021 a causa de la crisi del coronavirus, que ha paralitzat el futbol femení a Espanya. Aquesta decisió l’ha pres la Comissió Delegada de l’Assemblea General de la Federació Espanyola de Futbol.

Sense data ni format

Les semifinals i la final de la Copa es jugaran al llarg de la temporada 2020-2021 en dates a determinar i acordades amb els clubs implicats en funció del calendari de les competicions estatals i internacionals dels clubs i de les seleccions. Donat el calendari atapeït, és probable que es diputi en format de final a quatre durant un únic cap setmana.

Els partits previstos en les semifinals i a partit únic

FC Barcelona – Sevilla FC
CDEF Logronyo – Athletic Bilbao
Per arribar a la semifinal, el Barça va haver d’eliminar l’Sporting de Huelva (0-4) en els vuitens de final i el Deportivo de la Corunya (1-0) en els quarts, un partit disputat al Johan Cruyff que va decidir Kheira Hamraoui a l’últim minut de la pròrroga.

La final, a Màlaga

Abans de la crisi sanitària, la federació espanyola havia decidit que la final seria el dia 31 de maig a l’estadi de La Rosaleda, a Màlaga. El darrer guanyador de la Copa de la Reina va ser la Reial Societat, que va superar l’Atlètic de Madrid per 2 a 1 ara fa un any.

Doblet en espera del triplet

Aquesta temporada el Barça ha guanyat la Lliga i la Supercopa d’Espanya, a més a més aspirava al triplet en cas de guanyar la Copa de la Reina. El Barça té sis copes al museu, la darrera, del 2018, 1-0 contra l’Atlètic de Madrid.