El Barça s’ha proclamat campió de la primera edició de la Supercopa d’Espanya després de superar la Reial Societat per 1 a 10 en la final que s’ha disputat a Salamanca.

El Barça encarrila la final

El partit de la final de la Supercopa ha començat amb les jugadores del Barça i de la Reial Societat aturades durant 30 segons i sense iniciar el joc com a protesta per la situació del conveni. Pel que fa al joc, s’ha iniciat molt bé per a les jugadores de Lluís Cortés. Al minut 5, ha arribat el primer gol. Alexia Putellas ha fet una passada enrere a Marta Torrejón, que des del punt de penal ha superat la portera de la Reial. Dos minuts més tard, el segon gol del Barça, que ha fet Alexia Putellas. La superioritat de les de Lluís Cortés ha estat total. Caroline Graham ha enviat una pilota al pal. El tercer ha estat de Marta Torrejón en finalitzar un bon atac del Barça. Un minut ha tardat el Barça a fer el quart, que ha convertit Asisat Oshoala, i tot seguit el cinquè, que ha estat de Caroline Graham. El sisè l’ha fet Alexia Putellas dos minuts abans del descans. 0 a 6 i la final, sentenciada.

Segona part de tràmit amb més gols

Cinc minuts han passat de la segona part i ja ha arribat el setè gol del conjunt culer. Oshoala s’ha desmarcat per velocitat i ha superat per baix la portera Quiñones. Marta Torrejón ha fet el vuitè sense oposició. El gol de l’honor de la Reial Societat ha estat de Manuela Lareo. El novè gol blaugrana ha estat de Candela Andújar i Marta Torrejón, triada la millor jugadora del partit, ha fet el seu quart gol, el desè del Barça. El conjunt blaugrana s’ha imposat per 1 a 10 i s’ha proclamat campió de la primera edició de la Supercopa d’Espanya.