Els jugadors del Barça de bàsquet, després de passar les proves de coronovirus l’11 de maig passat, han tornat als entrenaments a la Ciutat Esportiva Joan Gamper després de dos mesos sense fer-ho. Ho han fet gairebé tots els jugadors, menys Delaney i un altre que en el test de la covid-19 ha donat invàlid i ara cal que se’l torni a fer.

Entrenaments individuals

Tal com marquen els protocols sanitaris i de l’ACB, els jugadors han tornat al pavelló de bàsquet de la Ciutat Esportiva de manera individualitzada. Jugadors i tècnics del primer equip s’han repartit per tota la instal·lació, ja que hi ha tres pistes i sis cistelles. D’aquesta manera cada jugador n’ha tingut una per a ell i han pogut mantenir les distàncies de seguretat que obliguen les autoritats sanitàries.

Pesic entrenaments FC Barcelona
@FCBbasket

La sessió, que ha començat a dos quarts de deu del matí, ha consistit en diversos exercicis amb i sense pilota. D’aquesta manera, els homes de Pesic han tornat a recuperar sensacions i poden adaptar-se més ràpidament als moviments propis d’aquest esport.

A l’igual que els jugadors de futbol, els de bàsquet també tenen el mateix protocol a l’hora d’arribar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Ho fan amb el seus vehicles i amb la roba que faran servir durant la sessió. Un cop l’acaben, marxen cap a casa sense passar pel vestidor i amb la roba que s’hauran de posar per al proper entrenament.

A més dels jugadors del primer equip, també hi han participat esportistes del Barça B. Del filial blaugrana han entrenat Leandro Bolmaro, Sergi Martínez i Ibou Badji.

Mirotic, entrenaments FC Barcelona Bàsquet

Un cop iniciats els entrenaments, que continuaran durant les pròximes setmanes, els jugadors del Barça ja tenen la mirada posada en el pròxim 30 de maig. Aquesta és la data prevista per la Lliga ACB per comunicar quin ciutat acollirà els play-off finals d’una competició que, quan es va suspendre pel confinament, tenia a l’equip de Svestislav Pesic com a líder amb una victòria més que el Reial Madrid.