El Barça s’ha classificat per a les semifinals de la Copa de la Reina després de superar el Deportivo per 1 a 0. L’eliminatòria, a partit únic, no ha quedat sentenciada fins al minut 12o perquè el partit ha acabat amb empat a zero gols. Keira Hamraoui ha estat l’autora del gol de les barcelonistes.

El Deportivo aguanta a la primera meitat

Lluís Cortés ha decidit presentar un equip amb noms destacats però amb sis canvis respecte al partit de Lliga davant del Logronyo, al qual va superar per un contundent 0 a 6. A més de la portera Pamela Tajonar, l’entrenador barcelonista ha optat per donar entrada a Mapi, Leila, Aitana, Patri Guijarro i Caroline Graham Hansen. La pressió alta i el domini de la pilota de les locals han estat continus durant els primers 45 minuts. Les blaugrana han tingut ocasions diverses per inaugurar el marcador, però el gol no ha arribat.

Barça Deportivo Copa Reina 2020
@FCBfemeni

I també a la segona

La segona meitat ha començat amb un Barça que continuava dominant, però sense encert de cara a porteria. Bona part de l’èxit del Deportivo ha estat el paper d’Esther Sullastres. L’exportera blaugrana de Torroella de Montgrí ha arribat allà on les seves companyes fallaven. Tant han aguantat les corunyeses que s’han convertit en l’equip que més minuts ha mantingut la porteria a zero des que el Barça juga al Johan Cruyff. De fet, en el partit de Lliga les blaugrana van golejar per un clar 6 a 1. Les blaugrana han tingut oportunitats per donar i per vendre i des de moltes posicions diferents per tal de buscar un forat al bon sistema defensiu plantejat per l’entrenador Manu Sánchez, però el gol no ha arribat.

Victòria a la pròrroga

Amb l’empat a zero s’ha arribat al final del partit i s’ha hagut d’anar a la pròrroga. En els 30 minuts extres només hi ha hagut un equip, com durant tot l’enfrontament, amb ocasions a la porteria contrària. El Barça, però, s’ha topat una vegada i una altra amb el mur en què s’ha convertit la portera Sullastres. Una de les jugadores blaugrana que més oportunitats han tingut i que més vegades s’han trobat amb la portera catalana ha estat Oshoala. Tot i que tothom pensava que la condició física de les barcelonistes en el temps extra podria condicionar el resultat, no ha estat així fins que en el minut 120 Hamraoui ha aconseguit el gol de la victòria, que ha classificat el Barça per a les semifinals.

Barça Deportivo Copa Reina 2020 Oshoala
@FCBfemeni

Possibles rivals del Barça

El Barça, tot i el patiment, estarà en el sorteig de les semifinals que s’ha de fer aquest divendres. Els possibles rivals del conjunt blaugrana són el Sevilla, el Logronyo i l’Athletic de Bilbao. El Sevilla ha superat per 0 a 3 el Madrid, el Logronyo ha guanyat per 1 a 0 el Betis i l’Athletic de Bilbao ha superat per la mínima el Tacón, 2 a 1.

Lluís Cortés: “No som invencibles”