El Barça s’ha classificat per als quarts de final de la Copa de la Reina després de superar l’Sporting de Huelva per 0 a 4. Les blaugrana coneixeran el seu proper rival al sorteig d’aquest divendres, 14 de febrer, a les 12 h.

Oshoala obre la llauna

L’equip de Lluís Cortés ha tingut el control del joc des del primer moment i ha protagonitzat un setge a la porteria rival. No obstant això, l’Sporting de Huelva ha disposat d’una gran ocasió al minut 38 amb una rematada de Mascaró al travesser. En la jugada següent ha estat el Barça el que s’ha topat amb la fusta després d’un xut de Marta Torrejón. Un minut després d’aquesta acció, Graham ha fet una gran centrada des de l’esquerra a Oshoala, que s’ha encarregat d’obrir el marcador amb una rematada de cap abans del descans.

Recital blaugrana al segon temps

El Barça ha fet el segon gol només començar el segon temps per mitjà d’un gran xut des de fora de l’àrea de Jenni Hermoso. Al minut 67, Graham ha sentenciat el partit en rebre una gran passada en llarg de Pereira i no perdonar en l’un contra un davant la portera local. Poc després, Oshoala ha signat el seu doblet per fer pujar el 0 a 4 definitiu al marcador. D’aquesta manera, les blaugrana allarguen la seva marxa triomfal després de proclamar-se campiones de la Supercopa d’Espanya.