El CE Europa s’ha imposat per 1 gol a 2 al nou estadi Los Pajaritos, on el Numància havia guanya tots els partits disputats fins ara. Un gol de Ricki Vidal a les acaballes ha fet que els tres punts volin cap a Barcelona. És la segona victòria consecutiva dels de David Vilajoana, després de la que van aconseguir la setmana anterior davant el Brea.

El partit s’inicia més tard

Era el primer cop que l’Europa visitava el nou Los Pajaritos, un camp mític que va viure tres temporades a Primera Divisió no fa gaire, i força seguidors escapulats s’han deixat veure i sentir a les graderies de l’estadi. El partit, això sí, ha començat 30 minuts més tard del previst per un problema amb el certificat de la covid d’alguns jugadors de l’Europa com el mateix club ha explicat en un tuit.

Gol olímpic de David Jiménez

Els primers 45 minuts han estat de respecte per part dels dos equips però el Numància ha arribat amb més perill. Al jugador local Agüero li han anul·lat un gol per fora de joc i Cotán, al minut 34, ha enviat una pilota al pal curt de la porteria defensada per Troya. El porter escapulat s’ha lluït a les acaballes amb una gran aturada a Jordi Tur abans del gol europeista. David Jiménez, a l’afegit de la primera meitat, ha avançat l’Europa amb un gol olímpic.

Ricki Vidal apareix a última hora

L’Europa ha aprofitat l’avantatge al marcador per tancar-se i buscar una contra però el Numància ha empatat el matx mitjançant Jordi Tur al minut 57. El gol ha deixat tocats els escapulats i els sorians han fet una passa endavant, però no han aprofitat les seves oportunitats i els graciencs els han castigat amb l‘1 a 2 de Ricki Vidal a les acaballes. L’Europa ha aguantat l’empenta local i s’ha acabat enduent els punts del nou Los Pajaritos, el primer equip que ho aconsegueix aquesta temporada.