El Girona B ha guanyat la Pobla Mafumet per 1 a 0. D’aquesta manera els gironins trenquen amb la ratxa negativa de les últimes jornades. L’únic gol del partit l’ha fet Richmon.

Richmon avança el Girona B

El partit ha començat entretingut i després d’una primera ocasió dels tarragonins ha arribat el gol dels gironins. A la sortida d’un córner Richmon ha rematat per fer l’1 a 0. La Pobla ha reaccionat i ha estat a punt d’empatar amb un xut de Marc Álvarez, que ha desviat magníficament Jona Murilla enviant la pilota al pal. Abans del descans Richmon de cap hauria pogut fer el segon del Girona B, però la seva rematada ha sortit una mica desviada. A la mitja part s’ha arribat amb el marcador d’1 a 0.

La Pobla domina, però sense encert

La Pobla ha sortit més endollada en els segons 45 minuts i una centrada de Marc Álvarez no l’ha pogut rematar per centímetres Santi Guzman. Els tarragonins han seguit pressionant i un xut de Ricard Robledo l’ha desviat a córner Jona Murilla. Els tarragonins han tancat els gironins a la seva àrea, però no han estat gens encetat en la definició final, això ha fet, que el Girona B sumés els tres punts