El Guineueta ha empatat a dos al camp del Castelldefels. Els barcelonins marxen dels Canyars amb sensacions contraposades, ja que han aconseguit sumar un punt important però l’empat dels locals ha arribat en temps de descompte. Godbless ha estat el golejador dels de Nou Barris.

Godbless empata per a la Guine

El partit ha començat de la pitjor manera possible per al Guineueta, ja que en el minut 6 Kike Ramírez ha fet l’1 a 0. Els barcelonins, però, s’han refet del cop psicològic d’encaixar un gol tan aviat i han buscat l’empat amb insistència i el premi ha arribat en el minut 22, quan Óscar Muñoz ha assistit Godbless, qui ha signat l’empat a un. Els de Nou Barris haurien pogut fer el segon amb una rematada d’Arnau Pou, però no ha pogut precisar el cop de cap. El partit s’ha equilibrat, però seguia sent la Guine qui s’apropava amb més perill a la porteria del Castelldefels. De totes maneres, els del Baix Llobregat també han tingut les seves ocasions per fer el segon. El marcador, però, ja no s’ha mogut abans del descans, 1-1.

El Castelldefels empata en temps afegit

La primera ocasió clara de la segona part ha arribat a pilota aturada. El xut de falta de Kike Ramírez ha sortit fregant el pal. La Guine no s’ha tancat al darrere i ha buscat la porteria contrària. Abde amb un xut des de fora de l’àrea ha fet intervenir amb encert Romero. Cap dels dos equips veia amb bon ulls l’empat i han buscat el segon que els donés la victòria. Els de Nou Barris han estat a punt d’aconseguir-lo en una rematada de Cristian Gómez que ha tret sobre la mateixa línia de gol Gallardo. En el minut 77, ha debutat amb la Guine Sergi Grimau. La insistència dels barcelonins ha tingut premi en el minut 83, quan Godbless de cap ha fet l’1 a 2. Però en temps de descompte l’ex del Guineueta Fran Fuentes ha signat l’empat a dos definitiu.