L’Europa ha aconseguit la primera victòria a casa davant el Brea el 1 a 0 a la Segona RFEF. Han hagut de pasar 10 jornades perquè els escapulats obtinguessin aquest primer triomf al Nou Sardenya. Dels últims sis partits com a local, els graciencs havien obtingut quatre derrotes i dos empats. Els de David Vilajoana només han guanyat un partit, va ser a la jornada tres contra el Lleida Esportiu per 0 gols a 2.

Un Europa amb oportunitats de marcar

L’enfrontament ha començat amb intensitat des del minut u. L’Europa molt concentrat, no ha perdut pilotes innecessàries, ha aprofitat qualsevol atac per convertir-lo en gol. Els escapulats han fet una primera part molt bona gràcies a la determinació i les ganes d’estrenar el marcador. En comparació amb el Brea, els graciencs han tingut més ocasions de gol. Al minut 10, hi hagut la primera oportunitat clara del matx, en què Jordi Cano ha intentat marcar després que un defensa no hagi pogut refusar la centrada de David Jiménez. A partir del minut 27, els escapulats han seguit creant ocasions, però no ha estat efectius. El conjunt aragonès ha aprofitat en més d’una ocasió el contraatac per marcar i posar-se al davant, però no ha estat possible gràcies al bon treball en defensa de l’equip local. Al descans, el marcador era 0 a 0.

La tercera és la bona

La segona meitat ha començat amb una marxa menys, la intensitat del principi ha anat desapareixent a mesura que avançaven els minuts. Defensivament els aragonesos han estat més tancats i això ha dificultat l’atac dels graciencs. La primera ocasió clara de la segona part s’ha viscut al minut 74, quan Prats ha fet un xut des de fora l’àrea que el porter ha desviat amb els punys. Al minut 80, els escapulats ho han tornat a intentar, aquest cas, ha estat Cano qui ha centrat des de la banda esquerra i Jiménez qui ha xutat directe des de dins de l’àrea, però el porter ha aconseguit aturar la pilota. L’Europa continuava buscant el gol i finalment al minut 86 el Nou Sardenya ha embogit, després que els escapulats hagin estrenat el marcador gràcies al gol de Castell fent l’1 a 0.

Tot i la victòria, l’Europa continua en posicions de descens a la Segona RFEF. El proper cap de setmana visitaran el camp de Los Pajaritos. Un partit molt complicat, ja que el Numància és un dels clars favorits a guanyar la Lliga.

Guillem Castell el gran protagonista

El central, Guillem Castell, s’ha mostrat molt satisfet pel gol que ha marcat tot i ser de rebot.