Barça B Alcoià

El Barça B ha sumat tres punts molt importants al camp de l’Atlético Sanluqueño. El filial blaugrana s’ha imposat als gaditans per 0 a 2. Els golejadors han estat Rodado i Jutglà. Aquesta és la tercera victòria consecutiva de l’equip de Sergi Barjuan.

El Barça s’avança

Primers minuts de tempteig a l’estadi d’El Palmar. Els dos equips han generat ocasions, però els xuts no han trobat porteria. Després d’un bon ensurt per part del gaditans, el Barça ha estat qui s’ha apropat amb més perill a la porteria dels locals. Jutglà, Rodado i Abde han tingut tres bones ocasions, però cap ha trobat el destí final. Els de Sergi Barjuan han seguit més incisius, però els ha faltat efectivitat per concretar les aproximacions a l’àrea rival. En el minut 40, Miguelete ha tingut l’ocasió més clara per l’Atlético Sanluqueño, però el xut ha sortit per sobre el travesser. I quan tothom pensava que el marcador ja no es mouria abans del descans ha arribat el gol blaugrana. En el minut 43, centrada de Jutglà que Rodado de cap ha rematat per fer el 0 a 1.

Partit molt seriós

El gol ha donat moral i confiança al filial blaugrana, que ha sortit a la segona part a la recerca del segon i ha arribat gràcies a Ferran Jutglà. El davanter ha signat el 0 a 2. El Barça ha dominat àmpliament i ha generat un bon grapat d’ocasions. Els gaditans s’han vist superats, però l’expulsió dNdiaye en el minut 67 els ha fet creure que la remuntada era possible. L’Atlético Sanluqueño s’ha bolcat sobre la porteria blaugrana i ha gaudit d’oportunitats de gol clares, però no n’ha pogut materialitzar cap.