Espanyol B

L’Espanyol B ha superat el Formentera per 1 a 0. Es tracta de la segona victòria del conjunt com a visitant, amb la qual aconsegueixen situar-se a les primeres posicions de la classificació. El Formentera, per la seva part, es jugava col·locar-se líder però, de moment, s’hi manté el Terol.

La primera part, blanc-i-blava

El filial blanc-i-blau només ha trigat un minut a inaugurar el marcador gràcies a un xut de Max Svensson. El Formentera, tot i haver tingut alguna ocasió, no ha estat encertat en l’execució de moltes de les jugades. Finalment han marxat al descans amb un 1 a 0.

La segona part, sense emoció

A la segona meitat el joc ha continuat amb la tònica amb què ha acabat la primera, o sigui, sense cap dominador clar. Al cap de pocs minuts de la represa, els de Luis Blanco s’han quedat amb 10 jugadors, després que Rubén Sánchez veiés la segona targeta groga de la jornada. El Formentera, però, no ha sabut aprofitar la superioritat numèrica, tot i que en els últims minuts de partit ha tingut més el control. Finalment l’Espanyol B ha sumat tres punts molt importants, després de guanyar per 0 a 1.