L‘Handbol Poblenou ha iniciat aquesta temporada un nou projecte al club: ha creat el primer equip femení de l’entitat amb l’aleví. Tot va començar amb uns cartells penjats pel barri amb la fotografia de l’Emma Vergés. La campanya de captació de jugadores del club va funcionar.

Una iniciativa engrescadora

L’Emma, la protagonista de la fotografia del cartell, està contenta amb el nou equip femení. Ella es va iniciar en l’handbol fa quatre temporades, però fins ara havia jugat en equips mixtos. En la categoria d’aleví ja no podia fer-ho en un conjunt mixt, i el fet que el club hagi creat l’equip li ha permès poder continuar jugant al seu esport. Ara, l’objectiu de l’entitat és consolidar el projecte.

De moment, a l‘equip hi ha entre 12 i 15 jugadores i l’objectiu de l’Handbol Poblenou és consolidar la iniciativa. La idea és tenir equips tant per sota com per sobre de l’aleví, fins arribar, si és possible, a tenir un equip sènior. El projecte neix amb l’objectiu de crear un planter per intentar arribar al més amunt possible.