El coronavirus ha canviat radicalment el panorama del bàsquet blaugrana aquesta temporada. Els culers aspiraven a guanyar la tercera Eurolliga del palmarès culer però la competició ha quedat definitivament cancel·lada.

La Lliga o res

El repte que li queda a una plantilla dissenyada per guanyar-ho tot és la Lliga ACB, que es disputarà en un format revolucionari. 12 equips disputaran la fase final en dos grups de sis equips, els dos primers de cada grup passaran a la semifinal i posteriorment el campió es decidirà per primer cop a un sol partit.

El Barça fa setmanes que prepara l’assalt a una competició que no guanya des de la temporada 2013-2014. L’equip que entrena Svetislav Pesic és, juntament amb el Reial Madrid, el gran favorit però, atenció, perquè en una fase final tan atípica com aquesta poden saltar les sorpreses des del primer dia.

Hanga, Mirotic i Abrines amb la mascareta del FC Barcelona

 

A 12 dies del començament

El FC Barcelona i el Joventut de Badalona disputaran el primer de la final a 12 el dimecres 17 de juny. Tota la competició es jugarà a València, els equips s’entrenaran a la zona esportiva de l’Alqueria i els partits es disputaran a la Fonteta de Sant Lluís a porta tancada. La final està prevista per al dimarts 30 de juny.