eurolliga calendari 2020-2021

L’Eurolliga

ha decidit cancel·lar la competició d’aquesta temporada 2019-20. D’aquesta manera la competició queda deserta i, per tant, no hi haurà campió. L’Eurolliga va quedar ajornada des de la crisi sanitària del coronavirus, i aquest dilluns s’ha decidit donar-la per finalitzada.

L’Eurolliga prioritza la salut

La decisió d’acabar l’Eurolliga l’han presa els clubs que formen part del consell executiu de la màxima competició europea de clubs, que s’han reunit telemàticament, conjuntament amb el director executiu, Jordi Bertomeu. Aquest dilluns era la data límit per decidir que es feia amb la competició si es reprenia o es donava per finalitzada.

eurolliga

La mateixa Eurolliga, en un comunicat, ha explicat que “ha explorat totes les opcions possibles, però que per raons de salut i seguretat de tots els integrants ha pres de la decisió de cancel·lar la temporada”. L’Eurocup, la segona competició de bàsquet europea, tampoc no s’acabarà de jugar.

L’Eurolliga també ha explicat que “els 18 equips que han participat en aquest curs seguiran jugant l’Eurolliga la temporada 2020-21”.

El Barça, en el moment que es va aturar la competició, ocupava la tercera posició, empatat a 22 victòries amb el Madrid.