Barça - Palma Futsal
Font: @FCBfutbolsala

El Barça de la resiliència no ha pogut conta un Palma molt ordenat i efectiu i que ha sabut patir per revalidar el títol de la Champions de futbol sala. Els balears han guanyat per 1 a 5 després de remuntar el gol inicial d’Adolfo. Els de Jesús Velasco no han pogut sumar, doncs, la cinquena Champions.

El Palma capgira el resultat en tres minuts

El partit ha estat força igualat durant els primers 20 minuts (domini inicial del Palma i posterior dels blaugrana), però el primer gol no ha arribat fins al minut 15. Adolfo, en un contraatac perfecte, ha fet l’1 a 0. Però el Palma ha capgirat el marcador en només dos minuts. Primer, Romulo, i després Vilian, només set segons abans d’acabar la primera meitat gràcies a una falta directa. Poc abans, Catela i Ferrao han fallat dos dobles penals que haguessin pogut significar el 2 a 1.

Insistència blaugrana

La segona meitat ha estat un monòleg del conjunt barcelonista, que ha buscat el gol de l’empat amb insistència. I no han faltat ocasions clares. El pal ha evitat el 2 a 2 en dues ocasions. Primer, després d’un xut al travesser de Sergio Lozano al minut 27, i Touré al 33 amb un xut al pal. Luan, decisiu en aquesta final, ha evitat l’empat a dos després d’un xut de Catela a dos pams de la porteria. Al minut següent Neginha ha aconseguit l’1 a 3. El Barça ho ha intentat amb el porter jugador, però no ha estat possible, i encara menys després de l’expulsió de Sergio Lozano quan faltava un minut per acabar el matx. Chaginha, quan els blaugrana buscaven l’impossible, ha fet l’1 a 4, i l’1 a 5 definitiu l’ha marcat Neginho.