convivim esportivament
Aquest dissabte serà un dia molt especial per a un bon grapat de nens i nenes. Se celebrarà la Festa Convivim final de temporada. Una jornada que posarà punt final al treball que han estat fent durant tot el curs amb el programa de l’Ajuntament Convivim Esportivament, el projecte social de la Fundació del Consell. Una activitat que desenvolupa la Fundació per a l’Esport i l’Educació de Barcelona.

Un Convivim Esportivament, en “streaming”

Aquest any i a causa de la situació que estem vivint a causa del coronavirus, la festa es farà en “streaming” i a través de la presentació en directe de vídeos que els nens i nenes han estat enviant els últims mesos de confinament des de casa seva.
Des que va esclatar la crisi sanitària de la covid-19, la Fundació del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona (FEEB) va engegar la iniciativa El Convivim a Casa. Un projecte de seguiment en línia del programa Convivim Esportivament durant l’estat de confinament.

Els vídeos a YouTube

Els monitors i monitores de la FEEB han anat demanant als nens, nenes i joves del programa que afrontessin un repte. Els participants han anat enviant un vídeo als seus responsables de la sessió per demostrar que han assolit el repte. Cada dimecres s’ha anat penjant al canal de YouTube del Consell un resum audiovisial d’aquests reptes.

L’últim recopilatori del Convivim a Casa