Botiga el Congrés i els Indians

La crisi provocada per la pandèmia del  coronavirus està afectant de ple el comerç de proximitat. Molts dels establiments han hagut d’abaixar la persiana forçosament arran de l’estat d’alarma decretat per la crisi de la covid-19 i d’altres veuen com les vendes, tot i tenir obert, han caigut exponencialment.

Per tal d’ajudar les botigues de barri, PIMEComerç ha engegat la campanya “Tu ets el comerç”, que té com a finalitat fomentar la compra a les botigues de proximitat. Mitjançant un vídeo explicatiu, enregistrat per alguns dels botiguers afectats, s’interpel·la els usuaris per tal que tinguin en compte el petit comerç a l’hora d’omplir el rebost.

La campanya té com a objectiu valorar i dignificar la tasca que estan fent actualment tots els comerciants que, malgrat la situació excepcional, fan el possible per poder tenir disponibles tots els productes bàsics que el veïnat pugui necessitar. Es vol reivindicar també la importància del model del comerç de proximitat, un sector on treballen més de 300.000 treballadors a Catalunya i que, ara més que mai, està en risc.