federació catalana futbol

La Federació Catalana de Futbol ha enviat una carta a tots els clubs per explicar el seu pla d’actuació en materia de salut i economia esportiva. L’entitat vol donar suport al conjunt d’equips del territori i ha anunciat, mitjançant el president Joan Soteras, un paquet de mesures compensatòries a favor dels clubs i federats.

 La salut, el més important

El president Joan Soteras ha explicat que el més important per ara és la salut i que aquesta és la prioritat de la federació. Per tant, encara no es pot parlar de tornar a la competició fins que això no estigui resolt. Per aquest motiu, la federació està plantejant a diversos clubs les diferents opcions de finalitzar la temporada i el format de la competició de la propera intentant aconseguir les màximes garanties sanitàries.

 Les subvencions no s’aturen

Soteras ha assegurat el pagament íntegre de les subvencions de les campanyes d’impuls al futbol i futbol sala amateur i femení abans del proper 30 de juny. El president també ha agraït la tasca dels sanitaris en aquesta lluita contra la pandèmia del coronavirus.