El programa del 26 de juny s’ha centrat en l’augment de teletreball que ha provocat el confinament per la crisi de la covid-19. El testimoni del dia ha estat Xavier Mocholi, expert en recursos humans i soci de Rest Forderest. La seva empresa va escollir aquesta modalitat de treball des de casa al 100 %. Tot i que creu que en el futur s’imposarà una opció intermèdia, està convençut que les empreses optaran per reduir metres i despeses a les oficines. A més, creu que “les empreses no agafaran espais on cadascú tindrà un lloc per seure que si no hi van queden desocupats, sinó que tindran llocs de feina calents que la gent anirà ocupant”. La convidada a l’entrevista ha estat Mar Sabadell, professora dels Estudis d’Economia i Empresa de la UOC. Per Sabadell, el confinament ha fet que el teletreball hagi passat de ser “marginal” a convertir-se en “preferent i necessari”. Tot i això, considera que en molts casos no s’ha entès com ha de ser aquesta modalitat laboral i simplement s’han traslladat feina i horari a casa. A més, ha alertat que en moltes situacions no hi ha hagut conciliació familiar. I en el reportatge final hem descobert el Gazpacho, un joc d’escapada creat durant el confinament. La cooperativa Bizarre Escape Room el va desenvolupar des de casa per fer passar una bona estona en aquests moments difícils.