habitació del Nobu Hotel

Renfe i el Gremi d’Hotels de Barcelona engeguen per primera vegada una iniciativa conjunta amb l’objectiu d’incentivar el turisme. Es tracta d’una promoció que inclou desplaçament i allotjament a Barcelona. El paquet turístic, anomenat Promo Barcelona, ofereix viatges en trens AVE i llarga distància des de tots els orígens possibles: Madrid, Andalusia, la costa mediterrània i el nord d’Espanya. Per fer-ho possible, l’operadora ferroviària reforçarà els trens en tots els trajectes. Un cop a la capital catalana, l’allotjament serà en hotels de tres i quatre estrelles. Tot plegat, amb descomptes per sobre del 30 %.

Aquesta oferta ja es pot adquirir al web de Renfe i és vàlida entre el 24 de febrer i l’1 de març, justament els dies en què s’havia de celebrar el Mobile World Congress. Aquesta mesura permetrà pal·liar part de les pèrdues econòmiques del sector hoteler arran de la cancel·lació del congrés de telefonia mòbil. De fet, el 70 % de les habitacions d’hotel de la ciutat estaven reservades pel MWC.

Aquesta no és l’única iniciativa que hi ha hagut en aquest sentit. L’Ajuntament ja es va oferir a minimitzar els efectes de la cancel·lació del Mobile. A més, aquest dilluns, Ciutadans ha demanat bonificar les taxes i impostos als afectats per la suspensió de la fira. Fins i tot ha aparegut el Barcelona Tech Spirit, una fira d’emprenedors que omplirà el buit del MWC.