El primer tinent d’alcalde, Jaume Collboni, i la tinenta d’alcalde d’Agenda 2030, Laia Bonet, s’han reunit amb el cos consolar de Barcelona per explicar-los l’escenari post-Mobile. La trobada s’ha fet en paral·lel a una reunió a la Generalitat —per parlar també de la cancel·lació del MWC 2020— i dies després que l’Ajuntament es trobés amb els agents econòmics afectats per la suspensió del congrés.

De fet, la trobada amb cònsols ha servit perquè l’Ajuntament i els representants dels països estableixin “canals de comunicació” directes per explicar als visitants i empreses de les respectives nacionalitat quines activitats es programaran pel Barcelona Tech Spirit i quines ofertes aportarà la Barcelona Opportunity Week.

En declaracions posteriors a la reunió, Collboni ha assegurat que “hi ha molta expectació” entre els visitants “i molt d’interès perquè els cònsols els donin informació”. Per això ha assegurat que “és una bona notícia” perquè significa que “hi ha molta gent i moltes empreses amb intenció de venir a la ciutat”, malgrat que el primer tinent d’alcalde ha assegurat que “és massa d’hora” per conèixer el nombre de persones que acabaran venint.

Collboni també ha anunciat que aquest dimarts es donaran a conèixer les activitats del Barcelona Tech Spirit (que serà un saló alternatiu al 4YFN) i, dimecres, Turisme de Barcelona explicarà en què consistiran les ofertes de la Barcelona Opportunity Week.