botiga nadal barcelona 2020 interior banys nous

Torna la botiga de Nadal a Barcelona aquest 2020. L’any passat Käthe Wohlfahrt va estrenar una botiga a Barcelona, la primera instal·lada a tot Espanya, i torna a obrir aquest any. L’establiment obre portes de nou el 9 de novembre. L’establiment, situat al carrer de Banys Nous, 15, s’ubica on fins l’any passat estava situada l’emblemàtica cistelleria Germanes Garcia, que va abaixar la persiana per jubilació.

300 metres quadrats amb productes nadalencs

La Käthe Wohlfahrt a Barcelona té una superfície de 300 metres quadrats amb més de 6.300 articles a la venda, joguines tradicionals i decoració nadalenca fetes al taller de Rothenburg (Alemanya), com guarniments per l’arbre de Nadal, caixes de música i ninots, entre altres. També hi ha peces inspirades en Barcelona com dissenys de Gaudí, els característics taxis de Barcelona, el caganer o la verge de Montserrat.

Horari de la botiga Käthe Wohlfahrt

La botiga amb productes nadalencs de Barcelona obre les portes al carrer dels Banys Nous 15, de dilluns a divendres, en horari de 16:00h a 20:00h, i els dissabtes de 10:00h a 20:00h.

Aquest és el primer local que la companyia, amb seu a Baviera, obre a Espanya. Fins ara en tenien diversos de repartits pel territori alemany i també un al Regne Unit, França i els Estats Units i dos a Bèlgica. L’oferta de Käthe Wohlfahrt a Barcelona va des dels elements decoratius més tradicionals fins a les últimes tendències nadalenques i, a diferència de la tradicional Fira de Santa Llúcia, permet adquirir productes artesanals de decoració típics del Nadal tot l’any.

botiga Käthe Wohlfahrt Barcelona interior

Una capsa de música, l’origen de Käthe Wohlfahrt

L’any 1963 un militar americà i la seva família anaven fins a Stuttgart durant el Nadal per visitar la família Wohlfahrt. En una ocasió van portar de regal una capsa musical que meravellava de tal manera Wilhelm Wohlfahrt que va pensar que seria perfecta per als seus amics de l’altra banda del Pacífic. No en va trobar fins al febrer de l’any següent, però quan ho va aconseguir, el venedor el va convèncer perquè se n’emportés una desena.

Així doncs, es va veure obligat a repartir-les entre diverses famílies de militars americans, i va tenir tant èxit que va acabar per ampliar l’oferta de productes als mercats. D’aquesta manera, ja s’havia creat el caldo de cultiu perquè Wilhelm i Käthe Wohlfahrt duguessin a terme la seva pròpia iniciativa empresarial el 1964.

Botiga Käthe Wohlfahrt

més informació del Nadal 2020 a Barcelona