Tot i que ja no tenim confinament municipal i només és comarcal, potser t’interessa saber quines pastisseries ofereixen aquest any mones de Pasqua a domicili per aquesta Setmana Santa 2021. Els pastissers d’arreu de Catalunya van haver d’actualitzar-se l’any passat i posar en marxa iniciatives per dur mones a domicili a Barcelona i arreu de Catalunya per apaivagar les pèrdues que els podria ocasionar el confinament domiciliari causa de la pandèmia de la covid, en una data tan assenyalada com el Dia de la Mona, dia festiu a Catalunya.

L’any 2020, fins a 40 pastisseries van oferir mones de Pasqua a domicili a Barcelona, amb la campanya que ha engegat el Gremi de Pastisseria “Cap nen sense mona”, amb més de 200 pastisseries de Catalunya en total.

*L’actual mapa que pots trobar en aquesta informació és del 2020. L’actualitzarem tan bon punt es donin a conèixer si aquest any també s’impulsaran iniciatives per dur mones a domicili.

En aquest mapa interactiu pots trobar totes les pastisseries de la ciutat que es van sumar el 2020 a oferir el servei de mones a domicili a Barcelona perquè el dia de la mona, Dilluns de Pasqua, pugués celebrar-se malgrat el confinament. També es van oferir mones de Pasqua per internet o hi ha qui va preferir tancar aquests dies.

Més mones que mai, una altra campanya de mones a domicili a Catalunya

Una altra iniciativa per la Setmana Santa 2020 va ser la de “Més mones que mai”, d’una cinquantena de pastissers i mestres xocolaters d’arreu de Catalunya, que van crear un mapa a través de Google Maps al qual es van adherir les pastisseries per oferir mones de Pasqua a domicili. Disposen d’un compte d’Instagram per poder mostrar les diverses mones que ofereixen. Consulta el mapa de la campanya (2020).

mones de pasqua

Com fer una mona de Pasqua a casa?

Si prefereixes aprofitar per fer la teva pròpia mona de Pasqua a casa, t’ho posem fàcil. Et proposem una recepta de la mona de Pasqua per fer amb nens i a casa amb els consells d’un pastisser (vídeo). Atreveix-te amb el pa de pessic i la trufa i celebra el dia de la Mona 2021!