Bona part dels hotels de Barcelona hauran de tancar —si encara no ho han fet— per la crisi del coronavirus. L’estat d’alarma i el tancament de fronteres ha fet que el turisme hagi caigut en picat i que molts allotjaments estiguin gairebé buits. El Gremi d’Hotels valora demanar als agremiats que tanquin les properes setmanes.

Un dels hotels que tancarà és l’Hotel Exe Cristal Palace, al carrer de la Diputació. Aquest dimarts hi tenia només dos clients allotjats, que han de marxar aquest dimecres. Quan no hi siguin, la direcció ha explicat a betevé que tancarà portes fins a nou avís. A més, segons han dit, tenen preparats els llits per si l’Estat els necessita per a malalts de coronavirus.

“Tancat fins a l’1 d’abril”

Per la ciutat també hi ha hotels que ja han tancat. N’és exemple l’Avenida Palace, a la Gran Via, que informa els possibles clients amb un cartell que no tornarà a obrir fins a l’1 d’abril a causa de la covid-19. Segons ha pogut constatar betevé, l’Eurostars BCN Design —al passeig de Gràcia— també és tancat al públic, malgrat que a l’interior encara hi ha treballadors acabant de recollir-ho tot.