sorteig grossa sant joan 2019

El sorteig de la Grossa de Sant Joan del 2019 repartirà un premi extraordinari de tres milions d’euros en un únic bitllet. La Grossa de Sant Joan s’estrena aquest any i és la tercera cita amb la Grossa que posa en marxa Loteria de Catalunya, que va començar amb la Grossa de Cap d’Any i va afegir-hi després la Grossa de Sant Jordi.

Quan és el sorteig de la Grossa de Sant Joan del 2019?

El sorteig de la Grossa de Sant Joan del 2019 serà a les 13 h del 24 de juny i es podrà seguir pel web de Loteria de Catalunya, però a betevé també el seguirem en directe. Els bitllets es podran comprar fins al mateix dia 24 de juny a les 11 h, per internet i als establiments amb terminal.

Premis de la Grossa de Sant Joan del 2019

A més del premi extraordinari de tres milions d’euros, durant el sorteig també es faran cinc extraccions més que atorgaran 10.000 euros als bitllets amb els quals coincideixin les cinc xifres. A part del gran premi extraordinari i els premis de la Grossa de Sant Joan menors (10.000 euros per a cinc bitllets) també es premiaran la resta de sèries, totes les terminacions i els números anterior i posterior al número extret del sorteig de la Grossa de Sant Joan.

On comprar la Grossa de Sant Joan?

S’han posat a la venda 80.000 números (del 00000 al 79999), amb un total de 35 bitllets per número. El preu per bitllet és de sis euros. Els bitllets per a la Grossa de Sant Joan del 2019 es poden comprar als punts de venda habituals de la xarxa de Loteria de Catalunya i també en alguns supermercats que se sumen a la xarxa per a aquest sorteig.