grossa sant joan 2019

La Grossa de Sant Joan del 2019 és un sorteig extraordinari que se celebrarà el 24 de juny i repartirà un premi de 3.000.000 euros. És la primera vegada que es fa aquest sorteig per Sant Joan. Loteria de Catalunya va començar amb la Grossa de Cap d’Any i va afegir-hi després la Grossa de Sant Jordi, i ara és el torn de la Grossa de Sant Joan.

S’han posat a la venda 80.000 números (del 00000 al 79999), amb un total de 35 bitllets per número. El preu per bitllet és de sis euros. Els bitllets per a la Grossa de Sant Joan del 2019 es poden comprar als punts de venda habituals de la xarxa de Loteria de Catalunya i també en alguns supermercats que se sumen a la xarxa per a aquest sorteig.

Premis de la Grossa de Sant Joan del 2019

El premi extraordinari de tres milions d’euros s’adjudica a un únic bitllet que ha de coincidir amb les cinc xifres del sorteig i, a més, el número de sèrie extret. També es premiaran la resta de sèries, totes les terminacions i els números anterior i posterior al número extret del sorteig.

A més, hi haurà cinc extraccions addicionals que atorgaran 10.000 euros als bitllets en què les cinc xifres del número coincideixin amb un dels cinc números extrets. Per cobrar els premis cal tenir en compte que caducaran als 90 dies després de fer el sorteig.