botiga nadal 2021

Arriba el Nadal i és moment de decorar l’arbre de Nadal. Pots fer-ho amb un toc barceloní amb figures que són icones de la ciutat i decorar casa teva per Nadal amb les últimes novetats. Per exemple, a la botiga Käthe Wohlfahrt, la botiga nadalenca del carrer dels Banys Nous, al Gòtic, hi ha peces clàssiques però també d’altres inspirades en Barcelona. El drac de Gaudí, el taxi de Barcelona, el caganer o el tió són algunes de les novetats de la botiga Käthe Wohlfahrt pel Nadal 2021.

Productes exclusius de la botiga Käthe Wohlfahrt de Barcelona

Les peces decoratives inspirades en Barcelona com ara els dissenys de Gaudí o els taxis grocs i negres característics de la nostra ciutat són algunes de les peces que s’estrenen aquest any a la nova col·lecció de la botiga Käthe Wohlfahrt de Barcelona. Està situada al carrer dels Banys Nous, 15, i l’horari és de dilluns a dissabte de 10 a 20 h i, els diumenges i festius, de 12 a 20 h.

Articles de Nadal artesans, durant tot l’any

A diferència de les fires de Nadal tradicionals com ara Santa Llúcia, la botiga Käthe Wohlfahrt ofereix peces de decoració nadalenca artesanals —fetes al taller de Rothemburg (Alemanya)— durant tot l’any. L’establiment és únic a Espanya i en una superfície de 300 metres quadrats hi ha més de 6.300 articles diferents, des de les caixes de música o els ninots fins a elements decoratius pel teu arbre de Nadal.

Novetats botiga Käthe Wohlfahrt Nadal 2021
Elements de decoració de Nadal de la botiga Botiga Käthe Wohlfahrt a Barcelona