Els set eixos comercials que té el districte d’Horta-Guinardó han decidit unir esforços de cara a aquesta campanya de Nadal. Ho han fet amb l’elaboració d’un vídeo promocional cadascun en què es reivindica el comerç de proximitat, amb l’eslògan “Jo faig barri”. La iniciativa va sorgir de la Conselleria de Comerç del districte en col·laboració amb les associacions de botiguers de diversos barris.

La productora audiovisual Kinotheque s’ha encarregat de realitzar els vídeos com a retorn social del projecte La Clota Cotreball. L’objectiu de la campanya és ajudar el comerç local en un moment delicat com l’actual i permetre que els ciutadans coneguin millor l’oferta dels establiments de barri.

Les entitats participants han estat l’Eix Maragall, Carmel Comerç, Comerciants del Guinardó, l’Associació de Comerciants de Sant Genís dels Agudells, l’Associació de Comerciants del Baix Guinardó, Cor d’Horta i Comerciants Teixonera. “Som botiguers a qui ens agrada estar a prop de la gent, no tenim centres comercials propers i volem continuar creant xarxa i comunitat dins els barris”, ha explicat Eva Lorite, presidenta de Comerciants del Guinardó.