El Barcelona Games World 2018, el saló per a aficionats als videojocs, canvia de dates i de localització. La tercera edició del certamen s’aproxima a la temporada nadalenca i ofereix als visitants les últimes novetats del sector, amb la col·laboració d’importants marques de videojocs. Tot plegat, amb l’objectiu de consolidar el saló com una cita obligada per als professionals del sector.

Barcelona Games World 2018: dates i nova localització

Aquells qui vulguin visitar el certamen poden fer-ho entre el 29 de novembre i el 2 de desembre al pavelló 2 del recinte firal de Gran Via, amb un espai que supera els 50.000 m2.

Games World 2018

Horaris i entrades pel Barcelona Games World

Al llarg dels quatre dies de durada del saló, el recinte obre portes a les 10 h i tanca a les 20 h.

Pel que fa als abonaments per accedir-hi, és necessari comprar les entrades en línia o a les taquilles del recinte. Aquells qui vulguin visitar el Barcelona Games World 2018 un sol dia, poden comprar un passi amb un cost de 16 €, mentre que els que tinguin previst repetir, tenen l’opció de comprar una entrada que dona accés tres dies per 35 €.

Cal tenir en compte que els menors de vuit anys acompanyats d’un adult poden entrar gratuïtament.

Barcelona Games World 2018, centrat en els esports electrònics

Per primera vegada, el saló explora els videojocs per a mòbils en col·laboració amb el Mobile World Capital Barcelona. L’objectiu és donar resposta a un dels segments de major creixement en els últims anys. Els esports electrònics també són una de les novetats destacades de la tercera edició del saló. Hi haurà competicions i tornejos com la Iberian Cup, el Circuito Tormenta i la Barcelona Mobile Challenge, que inclou les competicions de Clash Royale, Fortnite, Arena of Valor i Hearthstone.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”El fenomen Fortnite: Què són els Battle Royale?” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/esports/outconsumer-fornite-battle-royale-2/|||” css=”.vc_custom_1540210221769{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}”][/vc_column][/vc_row]

D’altra banda, els visitants tenen l’opció de posar a prova les novetats de les principals marques de videojocs durant el saló i en alguns casos, fins i tot, abans del seu llançament comercial. Els jocs electrònics també gaudeixen de molt pes al llarg del Barcelona Games World 2018. L’esdeveniment acull tornejos en directe i algunes competicions nacionals de videojocs.

Pavelló 2 de Fira de Barcelona pel Games World

RetroBarcelona arriba a la sisena edició

Els aficionats a les consoles més nostàlgiques poden visitar el RetroBarcelona, un esdeveniment del videojoc clàssic que aquest any homenatja la consola Mega Drive de Sega, que aquest any arriba al 30è aniversari. De fet, l’exdirector de la companyia a Amèria, Tom Kalinske, té previst fer una conferència davant dels assistents.

D’altra banda, RetroBarcelona posa a disposició dels visitants del Barcelona Games World 2018 més de 250 consoles, ordinadors clàssics i màquines recreatives vintage en un espai d’uns 5.000 m2.