llums nadal

Ja s’acosta Nadal i, com cada any per aquestes dates, es dona el tret de sortida a les festes amb l’encesa de llums a la ciutat. Enguany, la data escollida ha estat el 22 de novembre, coincidint amb la Shopping Night 2018 a Barcelona, una cita per dinamitzar el comerç i arribar al gran públic que serà el tret de sortida a la campanya comercial de Nadal.

[vc_column][vc_btn title=”Més activitats de Nadal 2018″ style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2F/beteve.cat/cultura/nadal-2018-barcelona-activitats/|||” css=”.vc_custom_1540210221769{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}”][/vc_column]

Horaris dels llums de Nadal 2018 a Barcelona

L’enllumenat d’aquest Nadal s’encendrà cada dia des del 22 de novembre i fins al dia 6 de gener. S’encendran a les 18 h, mitja hora abans que l’any passat. De diumenge a dijous l’enllumenat s’apagarà a les 23 h, i els divendres i dissabtes a la mitjanit, a excepció del 24 de desembre, que els llums s’apagaran a la 1 h de la matinada i el mateix dia de Nadal, a la mitjanit. Per Cap d’Any i la nit de Reis, s’apagaran a les 2 h de la matinada.

Aquest 2018, els llums de Nadal s’encendran cada dia mitja hora abans respecte a l’any passat. Segons l’Ajuntament, l’objectiu és contribuir a la dinamització dels comerços i que els dies laborables els llums s’apaguin abans per fer-ho més compatible amb el descans dels veïns.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Com ha estat l’encesa de llums de Nadal 2018 a Barcelona?” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/economia/encesa-llums-barcelona-2018-nadal-directe/|||” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

L’encesa, a la rambla de Guipúscoa

L’encesa oficial dels llums de Nadal que dona el tret de sortida a la campanya nadalenca s’ha fet el 22 de novembre, a la cruïlla dels carrers de Guipúscoa amb Julián Besteiro, al barri de Sant Martí de Provençals. El govern municipal vol destacar l’oferta comercial dels diversos barris de la ciutat, més enllà dels eixos comercials principals i més cèntrics.

El gran protagonista de l’acte ha estat El senyor Hivern, que arriba a la ciutat acompanyat del Gran Llibre de les Coses Petites.

Activitats de Nadal

A més, les botigues del passeig de Gràcia i els carrers adjacents avancen els descomptes del Black Friday 2018 a Barcelona i ofereixen activitats a l’interior de les botigues. Aquesta iniciativa forma part de la Shopping Night d’aquest 2018, que té quatre eixos principals: les compres, la gastronomia, la cultura i la música.

Pel que fa a la música, hi ha escenaris a la confluència del passeig de Gràcia amb tots els carrers situats entre Rosselló i Gran Via. En l’àmbit de la gastronomia, molts restaurants conviden a fer una ruta de platets i una cervesa per 7 euros.