Un any més, milers d’aficionats del manga s’han acostat fins a la Fira de Montjuïc per gaudir d’una cita ineludible per a ells: el Saló del Manga. Els organitzadors xifren l’assistència a aquesta 24a edició del saló en 150.000 visitants, dues mil persones més que en l’anterior edició. De fet, les entrades es van esgotar abans d’obrir portes.

En part, l’organització ho atribueix al pont de Tots Sants, ja que l’any passat l’1 de novembre va caure en dimecres i no tothom va tenir festa els dos dies següents.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”El Saló del Manga 2018 es consolida com a referent amb les entrades exhaurides” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/economia/salo-manga-barcelona-2018/|||” css=”.vc_custom_1540210221769{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}”][/vc_column][/vc_row]

De l’1 al 4 de novembre, el Saló del Manga ha ofert conferències, exposicions, signatures d’autors, tallers, concurs de cosplay i els visitants han pogut gaudir de convidats internacionals. Un dels més destacats ha estat Masaki Satô, director i animador dels animes de ‘Bola de drac’ i ‘Bola de drac Z’.