És l'últim assaig abans de l'estrena que ha tingut lloc fa només uns minuts. La companyia Parking Shakespeare, sota la direcció d'Antonio Calvo, interpreta 'Pell de mercuri', de Philip Ridley. SANTI MONREAL, actor de Parking Shakespeare "Volíem treballar un altre registre, anar totalment als antípodes de la comèdia de Shakespeare, i crec que amb aquesta obra hi hem anat." Set dels 11 actors de la companyia s'han reinventat sota el nom de Parking d'Hivern. Es tracta de la primera edició que fan en un lloc tancat fora de la temporada d'estiu. SANTI MONREAL, actor de Parking Shakespeare "En principi la nostra voluntat és anar fent el parc i anar fent a l'hivern, una cosa no treu l'altra." Des de 2009 se'ls coneix per interpretar comèdies de Shakespeare durant la segona quinzena de juliol al Parc de l'Estació del Nord. La gratuïtat és una de les seves principals raons de ser. Per això els actors també són els que s'encarreguen de l'escenografia i de la part tècnica. 'Pell de mercuri' es pot veure a la Fabra i Coats a les vuit del vespre fins al 23 de febrer i de cara al juliol ja ens han dit que tornaran amb una nova comèdia de Shakespeare al Parc de l'Estació del Nord.

L’any 2009 va néixer la companyia amb la intenció de representar comèdies de Shakespeare durant la segona quinzena de juliol al Parc de l’Estació del Nord. Uns espectacles que cada cop han tingut més volada i que de fet han consolidat la companyia fins al punt que aquests actors han volgut oferir també un espectacle durant l’hivern. La temperatura els impedeix fer-ho a l’aire lliure i per això l’Ajuntament els ha cedit la Fabra i Coats. Han canviat l’exterior per l’interior i també la comèdia pel drama. Aquest cop han descartat una obra de Shakespeare i s’han decidit per un altre britànic contemporani, Philip Ridley. ‘Pell de mercuri’ es pot veure fins al 23 de febrer a les 20 h.

Cadascuna de les seves obres les dirigeix un professional diferent i aquest cop ho ha fet Antonio Calvo. En aquesta ocasió hi han participat set dels 11 actors que formen la companyia. Aquests són: Òscar Bosch, Ester Cort, Adrià Díaz, José Pedro García Balada, Pep Garcia-Pascual, Ariadna Matas i Santi Monreal. Es pot reservar butaca enviant un correu a reserves.parkingdhivern@gmail.com.