Així era el llibret que es venia arreu del món acompanyant el disc 'Quadrophenia'. I així, el que es distribuïa a l'estat espanyol. En ple franquisme, aquest vinil dels The Who va arribar a Espanya en una versió censurada i 40 anys més tard, se'n poden trobar alguns d'originals que es venen en fires com aquesta. ÀNGEL FRANCH, 10.000 Records "Aquí hem portat vinils i CD, sobretot de música de pop dels anys 60 o 70 per col·leccionisme." JORDI CAUFAPÉ, col·leccionista "No busco noms concrets perquè sinó és com anar als Encants a buscar una cosa concreta, sempre surt el que mai t'esperes." JOAN ROMERO, col·leccionista "He començat per una parada de Heavy metal, que no és el meu estil preferit, però ja hi he comprat tres o quatre singles." Els més buscats poden costar fins a 1.000 euros, però remenant entre parades n'hi ha d'aptes per a totes les butxaques. Els més barats arriben a només un euro. XAVIER HURTADO, organitzador de Fira Disc "Des de fa cosa d'un parell d'anys hi ha molta gent que ha començat a col·leccionar vinil. A banda dels col·leccionistes de tota la vida, ara la joventut s'ha tirat una mica més cap al vinil." En la trentena d'expositors que hi ha s'hi poden trobar tot tipus de discs, però també articles relacionats amb el món de la música. S'hi poden comprar, per exemple, revistes musicals antigues o bé llibres, la majoria biografies de cantants o grups. PERE HOMS, Quarantena edicions "És més fàcil vendre llibres aquí que no vendre'ls en una llibreria, que hi ha molta producció, molta competència. I el que són les cases del disc, les fires de discos és un lloc, jo crec, més idoni per trobar biografies musicals. " Pels qui no se'n perden cap, la propera edició se celebrarà entre el 30 de novembre i l'1 de desembre.

El Fira Disc s’ha convertit en un cita anual per a tots el amants de la música i el col·leccionisme del disc de vinil de Barcelona. Enguany s’ha augmentat en un 20% les vendes i l’afluència de públic respecte de l’any passat.

Passejar per les Cotxeres de Sants, buscar i remenar per trobar alguna novetat, que sempre pot sorprendre, com per exemple, un llibret d’un disc de vinil del grup britànic The Who que va ser censurat durant l’època franquista a Espanya per tenir a la portada imatges de dones nues.

Com cada any l’entrada és lliure i hi han participat expositors d’arreu del món. Una oportunitat per trobar algunes rareses, remenar, xerrar de música o portar discs per canviar-los o vendre’ls.