La mítica sala de concerts Jamboree Jazz Club ha reobert aquest dijous al vespre per oferir dos concerts de Clarence Bekker Band: un s’ha fet a les 20 h i el segon a les 22 h, i entre sessió i sessió s’ha desinfectat tot l’espai.

Mascareta obligatòria i sense bar

Els assistents han gaudit del concert amb mascareta, d’ús obligatori, i no han pogut consumir al bar perquè el servei no està disponible per ara. El Jamboreee ha estat la primera sala de concerts que ha obert a tot l’estat després de l’estat d’alarma i ho ha fet amb un aforament reduït per a 30 persones. Una altra de les mesures és que les entrades només es venen en línia.

Obrir amb aquestes mesures “no és rendible”

Joan Mas, propietari del negoci, explica que obrir amb aquestes mesures de seguretat “no és rendible”. Alerta que s’estan “ensorrant” i han preferit aixecar la persiana per no acumular més pèrdues i impulsar els espectacles culturals a la ciutat. Diu que la majoria de treballadors estan amb ERTO i alguns encara no han cobrat.
Alguns dels assistents al concert expliquen que era molt necessària la reactivació de la cultura. Per a aquest divendres s’ha programat el concert de Joan Chamorro Trio.
Els equipaments culturals s’estan preparant per reobrir en els pròxims dies. El MACBA, el CaixaForum i alguns museus municipals tornaran la primera setmana de juny.