La cavalcada de Reis 2019 a Barcelona ja s’està preparant. T’expliquem quin serà el recorregut de les carrosses que deixaran pas a Ses Majestats els Reis d’Orient. La cavalcada de Reis 2019 serà el 5 de gener i començarà a les 18 h. Serà la nit més màgica de l’any!

Com cada any Ses Majestats estaran acompanyades per un seguici de criatures fantàstiques i dels carters reials, l’última oportunitat per fer arribar desitjos i cartes abans de la nit màgica.

Arribada del pailebot Santa Eulàlia

La comitiva reial arribarà al Moll de la Fusta a bord del pailebot Santa Eulàlia a les 16 h. L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, rebrà Ses Majestats i a partir d’aquí començarà un recorregut pels carrers de la ciutat que s’allargarà fins a les 21 h, quan està previst que arribin a la Font Màgica de Montjuïc.

Recorregut de la cavalcada de Reis 2019

La cavalcada de Reis a Barcelona començarà a les 18 h a l’avinguda del Marquès de l’Argentera, continuarà per pla de Palau, passeig d’Isabel II, Via Laietana, plaça d’Urquinaona, Fontanella, plaça de Catalunya, carrer de Pelai, plaça de la Universitat, ronda de Sant Antoni, carrer de Sepúlveda i avingudes del Paral·lel, Reina Maria Cristina i Francesc Ferrer i Guàrdia, a Montjuïc. Aquest és el mapa que ha preparat l’Ajuntament.

recorregut cavalcada reis 2019 barcelona

Com serà la cavalcada de Reis 2019 de Barcelona?

Qui donarà pas a la cavalcada aquest any serà el Senyor Hivern, el ‘Gran llibre de les coses petites’ i la resta de protagonistes del Nadal. Com és habitual hi haurà carrosses reials i personatges emblemàtics que no poden faltar en aquesta desfilada, com ara la patge Estel i el patge Gregori, els carters reials i els xumeters.

No hi faltaran tampoc totes les carrosses que vindran, segurament, carregades de joguines i alguna amb carbó. També s’hi sumaran les caramel·leres, encarregats de llançar milers de caramels durant la desfilada.