Melcior, Gaspar i Baltasar han visitat aquest diumenge, dia de Reis, l’Hospital del Mar. En concret, Ses Majestats, acompanyats dels patges, han repartit més de 400 regals i joguines a bona part dels pacients ingressats. També han donat escalf a petits i grans. De fet, els més menuts han estat els primers a rebre els obsequis, tot i que poc després els més grans també han rebut els Reis amb il·lusió.

La Creu Roja, còmplices dels Reis d’Orient

La Creu Roja Barcelona ha ajudat Ses Majestats a repartir joguines a hospitals i llars de Barcelona. En concret, l’entitat ha facilitat que els Reis d’Orient portessin més de 3.500 regals a infants de tots els districtes de Barcelona i a hospitals com el Vall d’Hebron i el del Mar.

La iniciativa s’emmarca en la “Campanya de Joguines”, un projecte que porta obsequis a infants de Catalunya en situació de vulnerabilitat. Amb el lema “Els seus drets, en joc”, la 26a edició de la proposta nadalenca de la Creu Roja vol sensibilitzar la gent sobre el valor educatiu del joc i el dret dels infants a jugar, i per això les joguines repartides són no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i fomenten el joc cooperatiu.

Ses Majestats també han visitat l’Hospital de la Vall d’Hebron

Els Reis d’Orient acompanyats pels seus patges també han visitat aquest diumenge el Campus Hospitalari de la Vall d’Hebron. En aquest cas, els patges han arribat fent un descens en ràpel per l’edifici de l’Hospital de la Dona, tot per portar la màgia i els regals als infants ingressats en el centre.

És el segon any consecutiu, que els Reis d’Orient han volgut visitar també els pacients adults de l’Hospital General i l’Hospital de Traumatologia i Rehabilitació de Vall d’Hebron.