Un any més, la carrossa de betevé tornarà a obrir la cavalcada de Reis de Barcelona. Es tracta d’una carrossa molt especial i màgica. Disposa de dues pantalles gegants a banda i banda, que actuen com a miralls i captaran les cares de tots els nens i nenes que assisteixin a la desfilada dels Reis d’Orient. Aquells infants que disposin d’una corona de betevé tindran una sorpresa: unes càmeres intel·ligents incorporades a la carrossa detectaran les corones distribuïdes entre el públic i mostraran les cares dels nens plenes d’energia.

On aconseguir una corona?

Aquest any, s’han fet 60.000 corones especials de betevé. La millor manera d’obtenir-ne una és estar alerta les hores prèvies a la cavalcada dels Reis d’Orient. 10 voluntaris de la carrossa distribuiran les corones entre els assistents per evitar que els Reis es quedin sense màgia. A les instal·lacions de betevé, a la plaça de Tísner, número 1, també es poden recollir aquestes corones especials.

La cavalcada 2019

La cavalcada de Reis d’aquest 2019 començarà el 5 de gener a les 18 h a l’avinguda del Marquès de l’Argentera. A partir d’aquí els Reis i el seu seguici passaran pel pla de Palau, la via Laietana, Urquinaona, la plaça de Catalunya, Pelai, la plaça de la Universitat, Sepúlveda i fins a la plaça d’Espanya. S’espera que la cavalcada finalitzi a les 21.10 h.