Un any més, la carrossa de betevé tornarà a obrir la cavalcada de Reis de Barcelona. Es tracta d’una carrossa molt especial i màgica. Disposa de dues pantalles gegants a banda i banda, que actuen com a miralls i captaran les cares de tots els nens i nenes que assisteixin a la desfilada dels Reis d’Orient. Aquells infants que disposin d’una corona de betevé tindran una sorpresa: unes càmeres intel·ligents incorporades a la carrossa detectaran les corones distribuïdes entre el públic i mostraran les cares dels nens plenes d’energia.

On aconseguir una corona?

Aquest any, s’han fet 60.000 corones especials de betevé. La millor manera d’obtenir-ne una és estar alerta les hores prèvies a la cavalcada dels Reis d’Orient. 10 voluntaris de la carrossa distribuiran les corones entre els assistents per evitar que els Reis es quedin sense màgia. A les instal·lacions de betevé, a la plaça de Tísner, número 1, també es poden recollir aquestes corones especials.
[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Les 20 cavalcades de Reis als barris: recorreguts i horari” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/cultura/cavalcades-reis-barris-barcelona/|||” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

La cavalcada 2019

La cavalcada de Reis d’aquest 2019 començarà el 5 de gener a les 18 h a l’avinguda del Marquès de l’Argentera. A partir d’aquí els Reis i el seu seguici passaran pel pla de Palau, la via Laietana, Urquinaona, la plaça de Catalunya, Pelai, la plaça de la Universitat, Sepúlveda i fins a la plaça d’Espanya. S’espera que la cavalcada finalitzi a les 21.10 h.
[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Més de 90 punts a Barcelona on entregar la carta als Reis” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/cultura/mapa-on-entregar-carta-reis-orient/|||” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]