Els veïns del barri de la Trinitat Vella esperaven amb més expectació que mai l’arribada dels Reis. Després de 20 anys en Melcior, en Gaspar i en Baltasar han estrenat carrosses i la curiositat per veure els nous dissenys ha fet créixer el nombre de participants.

Si vols recuperar com ha estat la Cavalcada de Reis 2019 a Barcelona, mira-la aquí:

Els veïns i els comerciants del barri reclamaven aquesta renovació des de feia anys. Consideren que el fet d’estrenar carrosses és un reclam que ajuda a mantenir viu l’esperit festiu del barri. Amb els seus dissenys, en Dani Ruiz ha intentat traslladar la màgia que acompanya Ses Majestats els Reis d’Orient als carrers de Trinitat Vella.

Cavalcada Trinitat Vella

Una altra de les novetats d’aquest any ha estat la participació de Las Magas, unes cosidores màgiques que, gràcies al pla de barris, han confeccionat els seus vestits i han après un ofici que segurament els obrirà portes en l’àmbit professional.

La cavalcada de la Trinitat Vella ha començat a les 18 h a la Casa de les Aigües i ha acabat pels volts de les 21 h a la plaça de la Trinitat, on els més petits han pogut lliurar les cartes a Ses Majestats.