L’INPUT, el congrés anual que reuneix professionals de les televisions d’arreu del món per debatre sobre els reptes i el futur de la televisió pública, acollirà enguany la presentació del format de betevéOh my goig‘ —una de les set produccions seleccionades entre TV3, TVE i betevé— produïda per Camille Zonca.

‘Oh my goig’ es presentarà dimarts, 10 de maig, a partir de les 14 h en una sessió en què la directora de la sèrie, Aïda Torrent Ciudad, explicarà com es va gravar la cinquena temporada de la sèrie, en pandèmia i dedicada íntegrament a com els adolescents i joves la van viure des del punt de vista emocional i sexoafectiu. ‘Oh my goig‘ és la primera sèrie juvenil ambientada íntegrament en la pandèmia de la covid, amb voluntat de defensar la importància del suport afectiu, les cures i la resiliència.

L’INPUT, que té lloc del 9 al 13 de maig al campus del Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra, reuneix 59 televisions públiques de 28 països. La 44a edició del congrés reflexionarà sobre quines estratègies han de seguir els mitjans públics per continuar sent rellevants per als espectadors.

La sèrie ‘Oh my goig’, dirigida per Aïda Torrent Ciudad, ha estat reconeguda en nombroses ocasions per la seva tasca d’informar i sensibilitzar en sexualitat adolescent i generar referents positius en català. Entre d’altres, ha rebut els premis de l’Observatori contra l’Homofòbia (2017) per la tasca a favor del col·lectiu LGTBIQ+, el premi per la diversitat en l’audiovisual de la Mesa per la Diversitat del Consell Audiovisual de Catalunya (2019), el premi al millor format cultural i divulgatiu del Festival Zoom Igualada (2019), el Premi RetinES a la millor obra audiovisual en benefici de l’activitat socioeducativa (2020), i el Premi Ràdio Associació a la inclusió (2022), al pòdcast del format. També ha rebut el 1r Premi CIMA-Festival Zoom per la igualtat de gènere (2021) i ha estat finalista dels MIPCOM Diversify TV Excellence Awards (2021).

Descarrega’t l’aplicació de betevé

Ja disponible per a Android i iOS.