La Sèrie ‘Oh My Goig!‘ ha guanyat novament un premi del Zoom Festival Internacional de Continguts Audiovisuals de Catalunya. En aquest cas, la mostra li ha atorgat el primer premi CIMA-Festival Zoom, impulsat juntament amb l’Associació de Dones Cineastes i Mitjans Audiovisuals (CIMA), que destaca la igualtat de gènere d’aquest producte audiovisual. La sèrie de betevé, produïda per la productora Camille Zonca, rep el guardó “per la seva qualitat i originalitat com a nou format, tant en la realització com en el nou llenguatge, i per mostrar una societat diversa on els personatges femenins sustenten el pes de la història”.

Enguany, el festival igualadí ha atorgat un total de 14 premis, que han recollit majoritàriament produccions del país però també amb presència internacional. El certamen tanca demà la seva 19a edició, la més innovadora i
multiplataforma, en què s’ha incorporat per primer cop una categoria de Videojocs a la Secció Oficial, noves plataformes, com un canal de Twitch, nous continguts i noves tecnologies amb l’objectiu de convertir el Zoom en un festival audiovisual estratègic per al sector i el territori.

‘Oh My Goig!’, divulgació i entreteniment

‘Oh My goig!’ ha estat pionera en la televisió pública a l’hora de tractar amb naturalitat i un estil directe el sexe dels joves i els adolescents. Alhora és una sèrie que ha servit a les famílies i els instituts com a eina educativa per informar i tractar les relacions sexuals i ha posat sobre la taula altres problemàtiques socials que afecten els joves.

Una de les particularitats del projecte és que el guió de la sèrie sorgeix del debat que fan els joves. La majoria de participants formen part del col·lectiu El Parlante, que és una entitat especialitzada en projectes de sensibilització amb joves i altres col·lectius socials.