La sèrie de betevé produïda per Camille Zonca és l’única producció d’Espanya seleccionada als MIPCOM Diversify TV Excellence Awards 2021. ‘OMG’ és finalista en la categoria LGBTQIA+ dels premis que guardonen la diversitat i la inclusió en la indústria televisiva internacional.

Els guanyadors es coneixeran en una gala que se celebrarà el dimecres 13 d’octubre a Canes. El format ‘Oh my goig’ competeix en la seva categoria amb les produccions:

– ‘It’s a sin’, del Regne Unit, produïda per RED Production Company per a Channel 4 i HBO Max en associació amb All3Media International, i emesa per Channel 4.
– ‘Rūrangi’, de Nova Zelanda, produïda per Autonomouse, distribuïda per The Yellow Affair i emesa per Hulu.

El format ‘Oh my goig’ ha estat reconegut en diverses ocasions per la seva tasca d’informar i sensibilitzar en sexualitat adolescent i generar referents positius en català. Entre d’altres, ha rebut el premi de l’Observatori contra l’Homofòbia (2017) per la tasca a favor del col·lectiu LGTBIQ+; el Premi per a la Diversitat en l’Audiovisual de la Mesa per la Diversitat del Consell Audiovisual de Catalunya (2019), el premi al millor format cultural i divulgatiu del Zoom Festival Igualada (2019) i el Premi RetinES a millor obra audiovisual en benefici de l’activitat socioeducativa (2020), i ha estat seleccionat per participar en el festival INPUT (2020).