El jurat dels 22s Premis Ràdio Associació ha reconegut el pòdcast d”Oh my goig’, de betevé, amb el premi a la inclusió 2022 per exposar “les conseqüències econòmiques i emocionals de la covid sobre els joves i adolescents en un debat protagonitzat per ells mateixos a partir de les situacions presentades a la sèrie de ficció audiovisual del mateix nom”. Produït per Camille Zonca i en col·laboració amb el centre cultural i feminista La Bonne de Barcelona, el pòdcast d”OMG’ va ser una incorporació a la sèrie en la 5a temporada en emissió, estrenada l’any 2021. Un any en què adolescents i joves van esdevenir un dels col·lectius més castigats -i criminalitzats- per les conseqüències econòmiques i emocionals de la covid-19, la sèrie va assumir el repte de visibilitzar la precarietat laboral i la salut mental del jovent.

Com a novetat, els habituals debats amb joves de la sèrie es van transformar en ‘El pòdcast del Comitè d’OMG!’. Un conjunt de vuit pòdcasts al voltant dels temes de la sèrie, en què els intèrprets, experts i testimonis conversen sobre com els ha afectat la pandèmia:  

Els Premis Ràdio Associació 2022, que reconeixen des de fa més de 20 anys les millors propostes i professionals de l’àmbit radiofònic, es lliuraran en una gala el 19 de maig.

‘Oh my goig’, dirigida per Aïda Torrent Ciudad, ha estat reconeguda en nombroses ocasions per la seva tasca d’informar i sensibilitzar en sexualitat adolescent i generar referents positius en català. Entre d’altres, ha rebut els premis de l’Observatori contra l’Homofòbia (2017) per la tasca a favor del col·lectiu LGTBIQ+, el premi per la diversitat en l’audiovisual de la Mesa per la Diversitat del Consell Audiovisual de Catalunya (2019), el premi al millor format cultural i divulgatiu del Festival Zoom Igualada (2019) i el Premi RetinES a la millor obra audiovisual en benefici de l’activitat socioeducativa (2020). També ha estat seleccionada a participar en el Festival INPUT (2020), ha rebut el 1r Premi CIMA-Festival Zoom per la igualtat de gènere (2021) i ha estat finalista dels MIPCOM Diversify TV Excellence Awards (2021). Enguany, el format ha estat seleccionat per participar a l’INPUT, la mostra internacional de televisions públiques de tot el món, que se celebrarà el mes de maig a Barcelona.

El jurat dels Premis Ràdio Associació, com en les edicions anteriors, el presideix Carles Solà i el formen Imma Tubella, Assumpció Maresma, Joan Manuel Tresserras i Jordi Margarit. En convocatòries anteriors han premiat, entre d’altres: Antoni Bassas, Joaquim M. Puyal, Josep Cuní, Toni Clapés, Neus Bonet, Jordi Basté, Albert Om, Toni Soler, Manel Fuentes, Joan Barril, Miquel Calçada, Joel Joan, Carles Cuní, Sílvia Coppulo, Josep M. Bachs, Xavier Bosch, Manuel Borrell, Àlex Gorina, Xavier Graset, Josep M. Francino, Marta Romagosa, Joan M. Pou, Sergi Cutillas, Quim Masferrer, Jaume Nolla, Quim Monzó, Núria Ventura, Mònica Terribas, Anna Punsí, Maria Núria Revetlle, Benet Iñigo, Xavier Bundó, Marc Giró i diferents programacions d’àmbit local.