manualitats sant jordi

Et preguntes com fer una rosa de Sant Jordi amb nens? Busques fer manualitats per Sant Jordi aquest 2024? Ja ha arribat el Sant Jordi 2024 a Barcelona i, si vols preparar la diada amb els més petits, et proposem algunes manualitats per al Sant Jordi 2024 fàcils i divertides. Aprèn a fer una rosa de paper o un punt de llibre!


Manualitats per Sant Jordi: Què vols fer?


Roses de Sant Jordi

La rosa de Sant Jordi és un dels elements essencials de la diada, juntament amb els llibres. Si aquest any vols sorprendre els teus amics i familiars amb una rosa 100 % artesana, la pots fer amb paper o, fins i tot, amb tela! Tria l’opció que més t’agradi i recicla materials que tinguis a casa. El paper de vàter i les revistes antigues o els diaris poden ser una opció.

També pots fer roses de tela. Si no tens teles vermelles, no importa! Qualsevol teixit et quedarà bé!

Targetes per felicitar Sant Jordi

Una altra idea de regal de Sant Jordi són les targetes. Deixa volar la teva imaginació i felicita aquesta diada d’una forma única i original. Si no saps per on començar, aquí en tens idees.

Punts de llibre per Sant Jordi

Els llibreters tornaran a sortir al carrer aquest Sant Jordi per presentar les principals novetats editorials. Si aquest any vols regalar un llibre, tens l’opció d’acompanyar-lo d’un punt de llibre per fer l’obsequi encara més especial. Tria la proposta que més t’agradi. En tens per a tots els gustos, també en forma de cor o de drac. I, atenció, perquè també pots fer la manualitat amb un tros d’enciam.

Dracs per Sant Jordi

El drac és un altre dels protagonistes de la jornada i més els petits de la casa segur que estaran d’allò més contents de poder fabricar la seva bestiola. Aquí tens algunes idees de com fer-la! Pots usar un rotlle de paper de vàter o, fins i tot, fer-la amb origami.

Què vols saber del Sant Jordi 2024 a Barcelona?