Manel

El grup barceloní Manel ha publicat al seu web el videoclip ‘Per la bona gent’, el nou single que dona nom al cinquè disc de la formació. Es tracta d’una cançó pop amb una base electrònica que inclou un fragment d’‘Alenar’, un dels temes clàssics de Maria del Mar Bonet de l’any 1977.

A la cançó, la primera que es publica del nou disc, s’hi pot escoltar la veu de la cantautora sobre una nova base rítmica:”Tres portes tinc a ca meva / obertes a tots els vents: / la que està oberta per tu / l’altra per la bona gent / la tercera per la mort / que la tancarà el meu temps”.

El quartet reapareix amb aquest nou àlbum després de tres anys de presentar el seu darrer disc ‘Jo competeixo’ (2016). El disc el publicarà Geràmiques Guzmán, la nova discogràfica del grup que pren el nom d’un dels temes del seu primer àlbum.

Primer concert amb les entrades exhaurides

Manel presentarà nou disc, ‘La bona gent’, aquesta tardor. El primer concert que farà a Barcelona serà al festival Cruïlla de Tardor al Poble Espanyol el proper 16 de novembre. Una actuació que arriba després de dos anys descans i que ja té totes les entrades exhaurides.